Kommentarer

Fra: Tine Stjernstrøm [mailto:tinevs@hotmail.com]
Sendt: 14. juli 2012 00:46
Til: krubin@krubin.dk; guitarhenning@stofanet.dk
Emne: ros til "gange med sange cd´en"

Min datter som snart starter i skole, er helt vild med cd´en. Og elsker at synge med på sangene.
Hun har HELE sit liv, haft svært ved at sove og tit og ofte har hun først sovet længe efter midnat (vi har prøvet så godt som alt). Da hun elsker "gange med sange" cd´en
gav vi hende lov til at høre cd´en da hun var blevet puttet, overraskende nok faldt hun hurtigt i søvn til den. Nu siger hun stolt at nu har hun lært at falde i søvn om aften, hun skal bare høre "gange cd´en". Så herhjemme har cd´en fået flere funktioner, ikke alene lærer børnene tabellen på en sjov måde, den hjælper også til at få en god "putte tid", og dermed mere voksentid om aften, og bedst af alt min datter får sin gode nattesøvn, også selvom cdén oprindelig nok ikke var tiltænkt til dette foremål. Men når det nu virker... og giver et gladere barn, så er vi bare glade herhjemme.
Venlig Hilsen Tine Stjernstrøm

Navn:   martin vikjær
E-mail: mvste@daks.dk:
Hej Tabeldrenge!
Tak for et godt, sjovt og anderledes undervisningsmateriale til matematik (selv min 9. klasse synger med på ni-tabellen). Men jeg har et mindre problem (læs: dovenskab), jeg vil meget gerne uddele teksterne til mine elever men jeg gider ikke skrive dem af fra cd-coveret ej heller er jeg tilfreds med kvaliteten af en kopi fra dette. Er det ikke muligt, at man via jeres hjemmeside kan hente teksterne mm. således, at sange også kan bruges i fx. musiktimerne?

Hej Klaus !
Jeg ville bare lige rose dig rigtig meget for din medvirken til ovenstående projekt!
Sangene er rytmiske og melodiøse, og jeg har set nogle af de stille piger "folde sig ud" i matematiktimerne i 2.klasse, når læreren sætter cd-en på ! Fedt !! Dertil kommer, at mange af børnene har lært tabellerne langt hurtigere end de ellers gør ... Matermatiklæreren, som jeg har timer sammen med, sværgrer til cd-en, og har mange lovord til den ! (Hun er i tilgift også musiklærer på stedet - men lad nu det ligge - så du ikke går helt over skyerne ...)
Det er et rigtigt vellykket stykke æstetisk pædagogisk og didaktisk værktøj du har været med-ophavsmand til ! Stort til lykke for en rigtig god, original og vellykket "opfindelse" !!!
Hav en god uge !
Mvh
John S. Petersen
00E2 - nu idrætspædagog på Nørre Åby Skole

Kære klaus.
Tillykke med succen.Jeg var til reception på Forlaget Carlsen i sidste uge, og der gik snakken om den geniale ide, som de der århusianere har fået...og nu kommer Thit på 9 år hjem, og synger 5 tabellen for os, og synes bare det er så fedt. Så Klaus "Hit med sangen"!! Men hvor hitter jeg den henne?  Kan jeg købe den via dig eller hvad
KH britt

Kære Henning Jensen.
Jeres herlige CD inspirerede mig til at lave en time radio, hvor jeg opfordrede lytterne til at ringe og skrive om alle de rim og remser og anden udenadslære, de lærte i deres skoletid. Det kom der rigtig mange sjove udtalelser. I udsendelsen blev der også spillet flere af jeres sange.
Men lyt selv, når du får en CD med udsendelsen.
Den får du, når jeg får at vide, hvorhen jeg skal sende den.
Tak for inspirationen.
Venlig hilsen
Vagn Pilegård

Navn:   Mikael Brøgger
E-mail: post@rekordbog.dk
Kommentar:
Jeg har lige sendt en bestilling og håber at I vil sende cd\'en meget hurtigt. jeg kan forstå at der er stor efterspørgsel.
Vores datter har muligvis dyskalkuli (talblindhed)så det er af afgørende betydning for os at købe cd\'en, da vi tror, at det vil hjælpe hende i det hun er meget musikalsk.
mvh mikael brøgger

Hej Klaus
Min  gamle  dramalærer
Jeg lovede at vende tilbage angående min ældste datter (12 år), der har store indlæringsvanskeligheder med matematik. Hun har fået fantastik meget ud af gange med sange. Hun kan alle tabellerne - helt perfekt.
min yngste datter (9 år) har også haft stor glæde af den og kan de fleste nu
Hamrende godt at du har lavet den
Med venlig hilsen
Mikael Brøgger
Mit direkte tlf.nr: 8734 8802
Hovednummer på Bøgholt 8734 8800
Mobil privat: 2720 9050

Kommentar:
Kære tabeldrenge!!
Tusind tak for det fine bidrag til matematikundervisningen - det er lige, hvad der har manglet.Fik jeres hjemmeside via Karin Mørch, efter utallige forgæves forsøg på at finde jer på jubii, yahoo og utallige sider om undervisningsmidler. Cdén vil bringe lykke hos mine egne børn og da jeg er specialundervisningslærer vil jeg se til at skolen også køber et eksemplar, da børnene også her vil kunne drage stornytte at tabelsangene.
I håbet om et kæmpe salg og tak for den gode ide - sendes hilsner fra Asnæs

Navn:   Pete Hansen
E-mail: fano56@bluewin.ch
Kommentar:
Hej Klaus og Henning
Jeg er overbevist om at I er opläget til \"röre i Andedammen\" Syntes at det er sä god en idee at fä ikke kun börn men ogsä at sädan som jeg forstä det..foräldrene med pä noget som jeg for jer häber bliver \"hittet\" Selv er jeg ikke far men kan naturligvis huske som sä mange andre hvordan vi fölte os presset til at terpe..det var der ikke noget fedt i...HVIS I netop med jeres idee kunne formä at fjerne\" det trälse, vil livskvaliteten hos börn og voksne stige i dagens Danmark...og hvem ved mäske vil de sägar blive bedre til at regne...det ville jo ikke göre noget...held og lykke  !
Hilsen fra en fan af Projektet !

Navn:   Bente Bärenwald
E-mail: bentebaerenwald@post.tele.dk
Kommentar:
Jeg har netop købt   - og betalt cdén - den er rigtig god. Kun er jeg ked af, at den har en \"skade\" i 3-tabellen ! Er det en produktionsfejl eller kan man få den ombyttet. Det er ligesom den gør et split-sekunds spolen tilbage - man kan tydeligt høre det når de synger. de synger nemlig \"tre- tabellen\" 2 gange.
Lad mig høre fra jer ?
Det er ellers SUPER og eleverne er glade for de gode melodier.
Kan man købe noderne så kunne man jo overveje selv at lade børnene spille ?
venlig hilsen
Bente

Navn:   Charlotte Christiansen
E-mail: 54786364@mail.dk
Kommentar:
2004-03-09
23:23
Tak for en god cd. Den er fantastisk.
Er det muligt at købe noderne til melodierne på cd\'en ?
Med venlig hilsen
Charlotte Christiansen
Birkevej 4
4951 Nørreballe
Tlf. 54 78 63 64

Navn:   Linette Bay Larsen
E-mail: Linette.Bay.Larsen@skolekom.dk
Kommentar:
Jeg har netop brugt CD\'en i 3. klasse og de er vilde med den.
Da jeg også er musiklærer - kunne jeg godt tænke mig at noderne også blev udgivet - måske i et enkelt arrangement med xylofoner mm. ER det en mulighed?

Navn:   Esben Rasmussen
E-mail: Bellecat@get2net.dk
Kommentar:
Jammen det er dog helt utroligt hvad man kan få ud af at gange med sange. Ikke nok med at min 6 årige søn er godt igang med både 2 og 3 tabellen, efter at ha´haft cden i 2 dage, jeg har også selv fået opfriske min tabeller og JEG SYNES PLUDESLIGT AT DET ER JOVT!
Tak for det!!

Navn:   Annisette Drejer
E-mail: olisette@msn.com
Kommentar:
Hej tabeldrenge!
Jeg synes bare jeg som musik-og matematiklærerstuderende vil sige at det er et fantastisk godt koncept I har lavet. Og at jeg personligt tror det bliver et stort hit ude i folkeskolen.
Med venlig hilsen en \"fan\"
Annisette Drejer

Navn:   Pia Wind
E-mail: wind@gl.org
Kommentar:
Jeg vil bare sige tak for en fabelagtig CD, som jeg købte for 1 år siden. Nu kan både min 6-årige børnehaveklasse datter og jeg alle de små tabeller - dejligt at nogle vil bruge tid på at tænke indlæring lidt anerledes. Tak.

Navn:   Annette Brodersen
E-mail: BKAB@gyldendal.dk
Kommentar:
Kære Klaus Rubin og Henning Jensen,
Jeg har hørt jeres cd, og synes vældig godt om den. Hvis det var en mulighed, ville jeg overveje at præsentere den i Gyldendals Børnebogklub. Kunne jeg bede jer kontakte mig.
På forhånd tak,
Med venlig hilsen
Annette Brodersen
Redaktør
Gyldendals Børnebogklub
Østergade 13, 1.sal
1100 Kbh. K
Tlf. 3375 5846

Hei
Takk for CD!!
Har nå hørt den, og liker den godt! Flott musikk! Gleder meg til den norske oversettelsen!
MVH Janne Fauskanger
Høgskolelektor
Janne Fauskanger
Det humanistiske fakultet
Institutt for allmennlærerutdanning og spesialpedagogikk
Postboks 8002
4068 Stavanger
tlf: 51833558

Hej Klaus!
Mine klasser synger tabeller på livet løs - vi kan faktisk hører dem synge på gangene og i pauserne! Og spør´dem om lige og ulige tal - de ved det bare!!  Skolen har sikret sig 3 eksemplarer - en kollega havde købt 2 stk. da jeg kom og anbefalede den (han var løbet ind i den via skolekom.), Ranum har reageret og købt på Sebastians anbefaling og Agnes er sat på skolen i Gjern. Joh, vi (og ikke mindst eleverne) er begejstrede!!Kærlig hilsen Linda

Presseomtale
Klik på titel for at læse artikel høre interview

Matemusik på tysk
Af Britt Kristensen, Nordjyske 9. maj 2009

At gange med sange auf Deutsch
Af Diana Ebba Ø. B. Pedersen, Jyllandsposten 2. maj 2009

Tjulahop i matematik
Af Diana Ebba Ø. B. Pedersen, Jyllandsposten 2. maj 2009

Anmeldelse: At gange med sange
Af Bent Dyrby, i "Matematik" - Nummer 2 - marts 2004

Anmeldelse af nodehefte til "At gange med sange"
Anmeldelse i "Matematik", Maj 2007 Af Bent Dyrby (pdf-fil 84 Kb)

Matematik - nu også med sang!
Anmeldelse i Vinduet, Peter Sabroe Seminariet
Af David Graae og Dan Grønbæk Holm (PDF-fil 207 Kb)

Syng den lille tabel
Artikel i "Børn og unge"

Dans en tabel
Anmeldelse i Dagbladet Information
Af Marie Louise Kjølbye, 17. maj 2004

Musik i matematikken
Artikel i Nordjyske Stiftstidende, 13. februar 2004